Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Real Madrid, cu un pas mai aproape de marele vis. Fotbalistul dorit de ani buni nu mai e mulţumit cu situaţia de la actuala echipă

Real Madrid Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19596625/1/real-madrid-team.jpg

Real Madrid îşi poate îndeplini marele vis. Spaniolii ar putea ajunge mai uşor la Paul Pogba, care după ultimul meci la naţionala Franţei a lăsat de înţeles că nu se simte prea bine la Manchester United. Nu se mai simte la fel de important ca în sezoanele precedente.

Madrilenii au pistonat pentru mult timp pista Pogbda, doar că uşor uşor mutarea a intrat într-un con de umbră. Asta pentru că Manchester United cerea peste 100 de milioane de euro, iar Real Madrid nu oferea suma pentru că ulterior ar fi putut avea probleme cu fair-play-ul financiar.

E un moment cu care nu m-am mai confruntat niciodată în cariera mea. Eram obişnuit să joc mereu, să am ritm, s-a schimbat totul deodată. Acum, în schimb, simt că-mi revin, îmi redescopăr forma sportivă. Să joc la naţională este ca şi cum aş deschide o fereastră. E ca o gură de aer proaspăt. Avem o echipă fantastică aici, toţi suntem fericiţi când venim la naţională, suntem bucuroşi întotdeauna să ne revedem, ne simţim bine şi pe teren”, a declarat Pogba.

Pogba, titular în Franţa – Finlanda 0-2

Naţionala Franţei, campioana mondială en titre, a pierdut surprinzător meciul amical cu Finlanda, scor 0-2, pe Stade de France. Într-o altă partidă de pregătire, Olanda şi Spania au remizat, scor 1-1, la Amsterdam.

Marcus Forss (28') şi Onni Valakari (31') au înscris pentru finlandezi, care au produs surpriza serii în fotbalul internaţional.

Deşi au lipsit mulţi jucători de bază, în primul '11' al Franţei s-au aflat Clement Lenglet, Paul Pogba sau Olivier Giroud. Pe parcursul meciului au intrat Antoine Griezmann, Anthony Martial şi Raphael Varane.

Franţa şi-a creat 23 de ocazii de gol şi a avut o posesie a mingii de 68%.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele