Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Real Madrid, decizie fără precedent în istoria sa de peste 100 de ani. Comunicatul oficial al clubului nu lasă loc de interpretări

Fotbal Internațional Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19329334/1/real-madrid.jpg
 
Real Madrid urmează politica altor cluburi mari ale Europei afecatate din plin de criza cauzată de pandemie. Conducerea clubului madrilen a emis un comunicat prin care anunţă reducerea salariilor jucătorilor. Deocamdată nu se ştie exact cu cât vor fi tăiate salariile. În comunicat se spune doar că veniturile sportivilor vor fi reduse cu 10-20%, în funcţie de cât de mult va fi afectat bugetul clubului. 
„Jucătorii şi antrenorii primelor echipe de fotbal şi baschet din Real Madrid, conduşi de căpitanii lor, împreună cu directorii principali ai diferitelor departamente ale clubului au convenit să-şi reducă în mod voluntar remuneraţia pentru acest an cu 10%, până la 20%, în funcţie de circumstanţele care pot afecta închiderea actualului sezon. Comitetul de afaceri al clubului susţine cu tărie această decizie, pe care o consideră responsabilă şi exemplară. Clubul este mândru de toţi cei care alcătuiesc această mare familie şi de valorile sale de neclintit, care sunt deosebit de valoroase în momente dificile ca acestea", au precizat reprezentanţii clubului Real Madrid.
 
Deşi în comunicat se menţionează că jucătorii au fost de acord cu măsura luată, în realitate lucrurile nu stau chiar aşa. Toni Kroos a anunţat în prealabil că se opune deciziei. În viziunea sa, reducerile salariale nu vor avea efectul aşteptat.
"Tăierea salariilor este ca şi cum ai face o donaţie clubului, nu are mare efect. Eu mă pronunţ pentru ca salariile să fie plătite integral, iar fiecare să decidă cum să ajute cum consideră de cuviinţă. Sunt multe opţiuni pe care fotbaliştii le pot studia pentru a contribui," a atacat Kroos. Până la urmă, însă, şi Kroos va trebui să se supună deciziei clubului.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri