Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Real Madrid îl vinde pe Gareth Bale. Suma este neaşteptat de mică

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19472634/1/bale.jpg

Gareth Bale (31 de ani) este pe picior de plecare de la Real Madrid. Până în prezent, însă nicio echipă nu a depus o ofertă pentru a-l transfera pe mijlocaş.

Acesta se află în cantonamentul echipei naţionale, care va întâlni Bulgaria, în a doua etapă din Liga Naţiunilor, iar Bale nu a ratat ocazia să mai trimită o ”săgeată” către conducerea lui Real.

”Cred că toată lumea ştie cât de mult îmi place să vin la naţională. Mă simt bine să merg într-un loc unde sunt mai apreciat şi susţinut de fani indiferent de situaţie”, a declarat Bale.

Conform presei din Spania, cei de la Real Madrid i-au stabilit preţul de transfer galezului. Suma este de 25 de milioane de euro, mult mai mică faţă de cea din 2019, când ”galacticii” cereau 100 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele