Ultima oră
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO

Real Madrid încearcă transferul lui Andre Silva. Atacantul portughez, statistici fantastice la Eintracht Frankfurt

Real Madrid Publicat pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20148559/1/profimedia-0608270564.jpg

Real Madrid este în căutarea unui atacant care să dea un randament cât mai bun pentru sezonul următor, să aibă o rezervă bună pentru Karim Benzema, care a dus greul în această stagiune. Spaniolii intenţionează să îl înlocuiască pe Luka Jovic, cu prestaţii foarte slabe, de care vor să se debaraseze în vară.

Andre Silva este numele supriză apărut în presa din Peninsulă, despre care se spune că ar fi dorit de Real Madrid. El a ajuns în atenţia fostei campioane a Europei după prestaţiile foarte bune de la Eintracht Frankfurt, culmea, de unde a fost adus şi Jovic şi unde este împrumutat acum.

Silva e portughez, are 25 de ani şi evoluează în Bundesliga din septembrie anul trecut, când a fost luat de la AC Milan pentru 3 milioane de euro. În ciuda preţului, a reuşit un sezon foarte bun în Germania, unde a marcat până acum de 26 de ori în 31 de partide. Mai mult, are şi 9 pase decisive.

Real l-a pierdut pe Carvajal

Spaniolul Dani Carvajal, fundaşul dreapta de la Real Madrid, a suferit o leziune musculară la meciul de marţi cu Chelsea (1-1), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor, şi nu va mai juca în acest sezon.

Potrivit presei spaniole, Carvajal a fost supus unor teste medicale, iar leziunea musculară depistată îl va împiedica să revină mai devreme de trei săptămâni pe teren, în timp ce sezonul din LaLiga se va încheia pe 23 mai.

Sezonul de coşmar pentru Dani Carvajal (29 de ani), care a suferit patru accidentări şi a disputat doar 15 meciuri în LaLiga.

Pe flancul drept, Zinedine Zidane l-a pierdut pentru acest sezon şi pe Lucas Vazquez, utilizat cu succes în absenţa lui Dani Carvajal.

Singura varianta pentru Real Madrid pe postul de fundaş dreapta rămâne Alvaro Odriozola, care nu este chiar pe placul lui Zidane. La nevoie, mai pot juca pe această poziţie Nacho şi Eder Militao.

Real Madrid se luptă pe două fronturi pe acest final de sezon: pentru câştigarea Ligii Campionilor şi pentru un nou titlu în LaLiga.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele