Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Real Madrid s-a plictisit să mai aştepte. Plecarea lui Hazard, dată ca sigură în presa din Spania

Real Madrid Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20169715/1/eden-hazard.jpg

Eden Hazard (30 de ani) e văzut ca ”omul negru” din lotul Realului în acest moment. Pe lângă faptul că nu joacă nimic de când a fost adus de la Chelsea şi abia a ajuns la o condiţie fizică bună, belgianul şi-a pus fanii şi mai rău în cap după ce madrilenii au fost eliminaţi din Liga Campionilor.

Modul în care a tratat toată situaţia, preferând să facă glume cu foştii colegi de la Chelsea, a fost picătura care a umplut paharul, motiv pentru care, potrivit presei din Spania, Real Madrid i-a şi fixat preţul pentru care îl va da în vară. Este vorba de 50 de milioane de euro. O pierdere financiară importantă pentru fosta campioană a Europei, care poate fi catalogată drept o ”ţeapă” în toată regula.

Asta pentru că Hazard a aterizat la Madrid pentru 150 de milioane de euro! În doi ani, belgianul nu a prins decât 40 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit şapte pase decisive. Cota sa de piaţă s-a prăbuşit în urma acestor statistici modeste, la 40 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Chelsea Londra s-a calificat în finala UEFA Champions League, după victoria cu Real Madrid în returul semifinalelor, scor 2-0, pe Stamford Bridge, în direct pe Look Sport+. Finala Ligii Campionilor, ediţia 2020-2021, este Manchester City – Chelsea şi se va juca pe 29 mai, pe stadionul olimpic Ataturk din Istanbul.

Timo Werner (28’) şi Mason Mount (85’) au înscris pentru Chelsea, care a ratat mai multe ocazii clare de gol.

După o primă repriză în care Real Madrid a ratat două ocazii mari prin Karim Benzema, ‘galacticii’ au fost de nerecunoscut în repriza a doua.

În partida tur a semifinalei, Real Madrid şi Chelsea au încheiat la egalitate, scor 1-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele