Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

"Real Madrid sau nimic!" Starul lui Liverpool care poate pleca pentru 150 de milioane de euro

Real Madrid Publicat pe 21 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19339821/1/da.jpg

Transferul lui Sadio Mane de la Liverpool la Real Madrid revine în actualitate, după un material publicat de France Football, în care se vorbeşte despre dorinţa senegalezului de a juca la un moment dat în cariera sa pentru galactici.

Mane este unul dintre cei mai în vogă fotbalişti ai momentului, forma sa excepţională fiind în opinia multora la baza performanţelor obţinute de Liverpool în ultimii ani.

Salah a fost jucătorul care a furat lumina reflectoarelor în general, însă constanţa lui Mane, dublată de cifre excepţionale, i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva senegalezul este omul ce trebuie privit drept indispensabil în trupa cormoranilor.

Mane se simte excelent la Liverpool, iar France Football notează că singura ofertă pe care acesta ar lua-o în calcul ar fi cea de la Real Madrid, club unde este dorit de Zinedine Zidane.

Totuşi, mutarea ar necesita un efort considerabil din partea trupei de pe Bernabeu. Mane mai are contract cu Liverpool până în 2023, iar cormoranii i-au stabilit un preţ greu de atins în această perioadă: 150 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele