Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Acord între Real Madrid şi Arsenal! Odegaard e la Londra şi aşteaptă finalizarea mutării

Real Madrid Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19924257/1/ziz-ode.png

 

UPDATE  Martin Odegaard este la Londra, a trecut cu bine vizita medicală, în timp ce Real Madrid şi Arsenal au ajuns la un acord pentru împrumutul norvegianului. Două milioane de lire sterline vor plăti tunarii pentru această afacere, iar în tranzacţie nu va exista o clauză de cumpărare definitivă, notează presa britanică.


Arsenal şi Real Madrid negociază în aceste zile trecerea norvegianului Martin Odegaard în Premier League, iar cotidianul spaniol Marca notează că formaţia londoneză doreşte să ajungă la un acord cu trupa "blanco" în cursul zilei de astăzi.

În discuţie ar fi un împrumut al mijlocaşului ofensiv de 22 de ani, dar chiar şi aşa trecerea lui Odegaard de la Real Madrid la Arsenal ar reprezenta cea mai importantă mutare făcută în această iarnă în fotbalul de top.

Odegaard, spre Arsenal

În acest moment, Arsenal mai are un jucător adus de la Real Madrid sub formă de împrumut: Dani Ceballos, iar relaţiile dintre cele două cluburi au fost foarte bune în ultimii ani.

Conform Marca, Odegaard îşi doreşte să joace mai mult şi vrea să plece de la Real în această iarnă. Iniţial s-a discutat despre o trecere la Real Sociedad, club unde norvegianul cotat acum la 40 de milioane de euro a mai jucat între 2019 şi 2020, reuşind 4 goluri în 31 de meciuri disputate în LaLiga.

Pentru internaţionalul norvegian a apărut însă varianta Arsenal, iar acesta ar dori să lucreze cu managerul spaniol Mikel Arteta.

Mutarea s-ar putea concretiza chiar astăzi, notează sursa citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele