Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Real Sociedad - Valencia 0-1. „Liliecii” câştigă dramatic în Ţara Bascilor şi urcă pe primul loc în La Liga

La Liga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19497140/1/valencia.jpg

Valencia a reuşit să se impună în această seară, în deplasare,1-0 cu Real Sociedad. Partida a contat pentru etapa a patra din La Liga şi a fost transmisă în direct de Look Sport.

Prima repriză a fost una anostă, cu o echipă gazdă în atac, dar fără situaţii mari de gol. Meciul a continuat în aceeaşi notă şi în partea secundă, când dominarea surdă a bascilor nu a adus şi mult aşteptatul gol în poarta lui Domenech. 

În schimb, golul a căzut în poarta celor de la Real Sociedad, la singura ocazie a „liliecilor” din repriza a doua. Defensiva echipei din San Sebastian a fost surprinsă de un contraatac purtat în viteză, în minutul 75, când centrarea lui Gaya la găsit excelent pe Gomez, a cărui şut a schimbat tabela.

Ultimele minute au fost absolut dramatice, cu atacuri dezlănţuite ale bascilor. La ultima fază a meciului, gazdele au reuşit să trimită în plasă, însă arbitrul a anulat golul după intervenţia VAR, unde s-a văzut un henţ la Le Normand.

S-a terminat 1-0 pentru Valencia, care graţie acestui succes este lider în La Liga, cel puţin temporar. Valencia are 7 puncte şi este urmată în clasament de Betis şi Granada, ambele cu câte 6 puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Învinsa din această seară, Real Sociedad, este pe poziţia a patra şi are 5 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele