Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

Reapare o nouă forţă în handbalul feminin? Achiziţii de top pregătite de o echipă din Liga Florilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19377146/1/min.jpg

Minaur Baia-Mare (fostă CSM Baia-Mare) a anunţat că atacă titlul în sezonul viitor din ”Liga Florilor”, iar pentru asta pregăteşte transferuri de nivel înalt, la care se adaugă păstrarea celor mai bune jucătoare care au evoluat în actuala stagiune, în care elevele lui Costică Buceschi au termiant pe locul 3 şi vor reprezenta România în cupele europene.

Nu mai puţin de 10 jucătoare sunt aproape să ajungă la Minaur, negocierile sunt în fază avansată cu toate, mai fiind nevoie doar de o semnătură. Este vorba de 6 jucătoare din străinătate şi 4 din România, toate componente ale echipelor naţionale. Acestea sunt: Larissa Araujo (27 de ani, de la U Cluj, din Argentina), Jovana Kovacevici (24 de ani, de la Erd, din Serbia), Filippa Idhen (29 de ani, de la Silkeborg, din Suedia), Eliza Buceschi (26 de ani, de la Corona Braşov) , Bianca Bazaliu (22 de ani, de la CSM Bucureşti), Ana-Maria Tănăsie (25 de ani, de la Măgura Cisnădie), Cristina Laslo (24 de ani, de la Corona Braşov) , Mikaela Massing (28 de ani, de la Erd, din Suedia), Jelena Lavko (28 de ani, de la Erd, din Serbia) şi Asuka Fujita (24 de ani, de la Dortmund, din Japonia).

La capitolul plecări se numără: Sylwia Lysewska (la Măgura Cisnădie), Ana Maria Măzăreanu (la Gloria Bistriţa), Paulina Masna (la U Cluj) şi Larisa Tămaş (la CSM Slatina).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele