Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Rebrov l-a 'înţepat' pe Lucescu, după Ferencvaros - Dinamo Kiev 2-2! "Acesta este stilul lui! Am meritat acest punct"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19568792/1/rebrov-lucescu.jpg

Dinamo Kiev a ratat victoria cu Ferencvaros, după ce a primit gol în minutul 90. A fost meciul cu numărul 140 în Liga Campionilor pentru Mircea Lucescu, iar antrenorul român consideră că rezultatul final, 2-2, a fost nemeritat. Lucescu a primit o replică din partea tehnicianului echipei maghiare, Serghei Rebrov.

Dinamo Kiev părea că se îndreaptă către o victorie clară la Budapesta, după reuşitele lui Tsygankov (28') şi De Pena (41').

În repriza a doua, echipa ucraineană a fost de nerecunoscut. Ferencvaros a redus din handicap în minutul 59, prin Tokmac Nguen, şi a dat lovitura în minutul 90, prin Boli, din pasa unui fost mijlocaş la FC Voluntari, Laidouni. Sydorchuk a fost eliminat de la Dinamo Kiev în minutul 86.

Sunt mulţumit cu jocul nostru. În repriza a doua, am fost mai curajoşi şi am arătat că putem să câştigăm. Jucătorii mi-au ascultat indicaţiile la pauză.

Am reuşit să ne corectăm greşelile, am pasat mai bine şi am jucat agresiv. Cred că am meritat acest punct. Dacă mai dura meciul câteva minute, cred că puteam să câştigăm.

Mircea Lucescu este un antrenor faimos, acesta este stilul lui (n.a. – Lucescu a spus că Dinamo Kiev merita victoria). Nu vreau să spun mai mult”, a spus Serghei Rebrov la conferinţa de presă.

Ucraineanul Serghei Rebrov a înfruntat formaţia la care a făcut carieră. Fostul atacant a jucat pentru Dinamo Kiev între 1992 şi 2000, reuşind să înscrie 93 de goluri în 189 de meciuri.

Rebrov a antrenat-o pe Dinamo Kiev între 2014 şi 2017, în condiţiile în care a fost antrenor secund între 2010 şi 2014.

Sursa foto: fradi.hu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri