Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

Recber Rustu, primul mesaj după ce a învins coronavirusului: "Am scăpat! Bine că m-am lăsat de fumat acum cinci ani"

Fotbal Internațional Publicat pe 9 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19329970/1/recber-rustu.jpg

Fostul internaţional turc Ruştu Recber, care a fost spitalizat 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a declarat că va rămâne în carantină o perioadă, el menţionând că îi pare bine că a renunţat la fumat în urmă cu cinci ani.

Slavă lui Allah, am scăpat. Am avut o perioadă lungă şi intensă de tratament. Am fost externat şi sunt acasă. Bine că m-am lăsat de fumat acum cinci ani. Voi mai rămâne în carantină 15-20 de zile. Vă mulţumesc tuturor pentru urările de bine”, a spus Ruştu Recber pentru cotidianul Sozcu.

El a evitat să comenteze zvonurile conform cărora soţia sa Îşîl l-ar fi infectat cu Covid-19: “Cel mai greu în viaţă este să le explici ceva ignoranţilor. Oricum, nici eu şi nici Îşîl nu avem timp pentru asta”.

Ruştu, în vârstă de 46 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus luna trecută.

Ruştu Recber a fost portarul naţionalei Turciei în şerioada 1994-2012. La nivel de echipe de club, el a evoluat pentru Antalyaspor, Fenerbahce, FC Barcelona şi Beşiktaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri