Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Recordul lui Josef Bican, principala ţintă a lui Ronaldo! "Va juca până la 41 de ani! E obsedat de asta" Dezvăluirile omului care l-a modelat pe CR7 la United

Legendele sportului Publicat pe 13 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/19586491/1/ronaldo-1-940x626.jpg

Mick Clegg este preparatorul fizic al lui Manchester United din perioada în care echipa era antrenată de Sir Alex Ferguson, fiind considerat unul din oamenii care l-au ajutat enorm pe Cristiano Ronado (35 de ani) în carieră.

Ronaldo ţinteşte recordul lui Josef Bican

Clegg a vorbit pentru Gazzetta dello Sport despre determinarea fantastică a portughezului, care are drept ţel să devină cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Iar pentru asta Ronaldo e gata să joace la nivel înalt până la 41 de ani.

"Ţinta" lui CR7 este recordul lui Josef Bican, atacantul ceh care a înscris oficial 805 goluri în meciuri oficiale între 1931 şi 1956, dintre care 395 în 217 meciuri pentru Slavia Praga. Conform multor surse, Bican ar fi înscris aproape 1500 de goluri, dacă sunt luate în calcul şi partidele amicale.

Cristiano Ronaldo, peste Giggs din punct de vedere fizic

"Înainte de Cristiano Ronaldo, cel mai bun atlet cu care am lucrat a fost Ryan Giggs. Era cel mai puternic şi extrem de atent la detalii. Dacă Giggs a jucat la United până la 40 de ani, cu siguranţă Cristiano e capabil să o facă până la 41. Ronaldo era singurul capabil să depăşească nivelul lui Giggs.

Ronaldo va continua să-şi adapteze modul în care joacă, aşa cum a făcut-o şi Giggs. Va sta la cel mai înalt nivel pentru că e obsedat să devină cel mai bun din toate timpurile şi să depăşească cele 805 goluri ale lui Bican.

Munceşte din greu, e foarte atent cu recuperarea. Are bucătar personal şi ştie cum să evite stress-ul. Are o atenţie deosebită pentru detali şi asta nu e un secret. E adevărat însă că cu toate măsurile luate poate apărea o accidentre, asta e ceva ce nu poate fi prevăzut
", spune Mick Clegg, citat de Gazzetta dello Sport.

În acest moment, Cristiano Ronaldo are 737 de goluri înscrise în toate competiţiile oficiale, pentru echipa de club şi pentru selecţionata Portugaliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri