Ultima oră
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Recţia unui fost jucător al lui Liverpool, după ironiile lui Richarlison către Van Dijk

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19397198/1/van-dijk.jpg

Atacantul lui Everton, Richarlison (23 de ani) a prefigurat partida pe care echipa sa o va disputa contra celor de la Liverpool, duminică, de la ora 21:00.

Richarlison crede că Van Dijk, cel mai bine cotat fundaş al viitorilor adversari nu va fi o provocare atât de mare, acesta declarând că s-a descurcat cu brio, de fiecare dată când i-a fost adversar.

"Oamenii vorbesc mult despre el. Da, este un fundaş bun, dar am jucat contra lui şi am reuşit să îl driblez. E văzut printre cei mai buni fundaşi din lume pentru că a avut un sezon foarte bun. Dar pentru mine alţii sunt cei mai buni apărători din lume", a spus Richarlison potrivit metro.co.uk.

Replica a venit de la Jose Enrique, un fost fundaş al ”cormoranilor”, care s-a amuzat de ce a putut să declare fotbalistul lui Everton.

"Richarlison, îţi transmit un sfat, omule. Vorbeşte după meci data viitoare. Acum, l-ai enervat pe Van Dijk şi nu ştiu ce o să se întâmple. Come on reds", a fost mesaul lui Jose Enrique, de pe contul oficial de Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele