Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19449933/2/mircea-rednic.jpg

Gabi Răduţă, fostul şef al centrului de copii şi juniori ai lui Dinamo crede că Mircea Rednic (58 de ani) ar putea reveni la echipă, ca şi antrenor.

”Puriul” este în prezent liber de contract, după despărţirea de Poli Iaşi, care deja şi-a prezentat noul antrenor, în persoana lui Daniel Pancu.

„Am simţit că Mircea Rednic şi-ar dori să revină la Dinamo. Eu cred că lucrurile ar începe să decurgă normal în momentul în care Rednic o să revină la Dinamo. El nu e un simplu antrenor, ci e foarte implicat.

Noi am ajuns unde am ajuns pentru că fiecare a făcut ce a vrut la Dinamo. Eu credeam că Negoiţă nu mai e la club, că altfel mergeam să îi mulţumesc pentru toţi aceşti ani…Ionel Dănciulescu ar rămâne la Dinamo dacă ar reveni Mircea Rednic. Eu am vorbit mai multe cu el, vorbim mereu”, a declarat Gabriel Răduţă, în cadrul emisiunii ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele