Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

Rednic, cu gândul la confruntarea cu FCSB! "Îmi plac meciurile astea, mă ambiţionează"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

 

FC Viitorul a urcat pe locul 6 în Liga 1 după remiza din deplasare cu UTA, scor 0-0, în etapa a 16-a. Antrenorul constănţenilor, Mircea Rednic, s-a declarat dezamăgit de jocul ofensiv al echipei sale. Pentru Viitorul urmează meciuri complicate, cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe în confruntarea de la Arad. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83, după eliminarea fundaşului Virgil Ghiţă.

"Astea-s condiţiile! Trebuie să te adaptezi, am făcut-o în prima repriză. Dar în repriza a doua am greşit foarte multe pase. Au fost puţine ocazii de gol, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. A fost mai mult un joc de luptă, n-a câştigat nimeni! Îmi pare rău că am pierdut şi un jucător de bază pentru meciul următor, cu FCSB. Chiar nu-l înţeleg pe Ghiţă, are destulă experienţă.

Avem patru meciuri de foc, cel mai important e cel de marţi (cu FCSB). Îmi plac meciurile astea, mă ambiţionează. Sunt echipe care joacă un fotbal bun, acum să vedem", a spus Mircea Rednic la finalul partidei de la Arad.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19893851/1/cip-1701.jpg

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19893851/2/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele