Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Rednic, debusolat, după ce a fost egalat de Sepsi în prelungiri. ”Îţi pare rău să munceşti 90 de minute şi să pierzi 3 puncte la ultima fază”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19931216/1/rps7059.jpg

Viitorul Constanţa şi Sepsi au oferit un regal fotbalistic pe Look Sport+. Scorul final a fost 3-3, după ce gazdele au condus de trei ori, dar s-au văzut de fiecare dată egalate, datorită unor erori în defensivă, care l-au enervat la culme pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat. Elevii săi au avut meciul în mână, dar din cauza unor erori în defensivă s-au văzut egalaţi în prelungiri.

”Îţi pare rău să munceşti 90 de minute şi să pierzi 3 puncte la ultima fază. Ce mă deranjează e că aveam 2-1, intrăm minutul 46 dăm pe lângă minge. Si iese penaltyul care a ieşit. Un pic de concentrare, să vorbeşti, e ultimul minut. Nu se poate ăla să sară nestingherit şi nimeni să nu îl jeneze în careul de 6 metri.

Chiar îmi pare rău că sunt două puncte pierdute. Echipa joacă, am jucat de la egal cu o echipă mult mai omogenă, cu condiţii financiare mult mai bune decât aici. Cu jucători cu multă experienţă. Se vede că încă nu sunt jucători cu experienţă. Mai tragi de timp, cum au făcut ei, s-au aşezat, cârcei, mai tragi un pic de timp. Asta e mentalitatea de aici şi nu e rea”, a spus Rednic, la flash-interviuri.

Experimentatul tehnician a vorbit şi despre prestaţia lui Horaţiu Feşnic din partida de marţi. Acesta a dictat două lovituri de la 11 metri controversate, câte una pentru fiecare echipă.

”L-or fi certat la pauză că am înţeles că au venit cu tablete aici şi explicau, ceea ce e inadmisibil. Noi nu facem asta. Acum ce ar trebui? Noi să mergem acum să arătăm la ăla că a dat un corner care e inexistent. Inventat de el. Poate era mai bine să fie ceilalţi că ăia erau mai fotbalişti. Aştia au băgat 4 fundaşi centrali au jucat la un moment dat” a spus antrenorul constănţenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele