Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Rednic nu se joacă! Cine va purta banderola de căpitan în derby-ul cu Rapid

Dinamo Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20439474/1/dsc-5259.jpg

Dinamo va juca derby-ul cu Rapid, de sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, cu un nou căpitan. Deşi Mircea Rednic l-a ierat pe Deian Sorescu pentru anumite neînţelegeri pe care le-a avut cu acesta, a hotărât să numească un alt fotbalist care va purta banderola în partida cu Rapid.

Alesul lui Mircea Rednic este Gabi Torje, cel pe care l-a şi avut alături la conferinţa de presă organizată vineri. ”Puriul” a decis să îl pedepsească astfel pe Sorescu, pentru atitudinea pe care a avut-o faţă de un suporter.  

Torje va fi căpitan pentru că merită. Mi-a plăcut de el la o întâlnire cu suporterii. A ştiut să gestioneze un moment tensionat. Nu am nimic cu Deian, el şi-a cerut scuze în faţa mea şi a colegilor. Nu mi-a plăcut atitudinea lui faţă de un suporter. Orice s-ar întâmpla, nu poţi face asta, suporterii au ţinut anul trecut Dinamo în viaţă”, a spus Rednic.

Dinamo nu renunţă la ideea de a aduce noi jucători în plin campionat. Deşi are unul dintre cele numeroase loturi din Casa Liga 1, conducerea a decis, la indicaţiile lui Mircea Rednic, că mai e nevoie de anumite transferuri, pentru ca echipa să scape de retrogradare şi să înceapă să urce în clasament.

Până în pauza de iarnă, care nu e deloc foarte departe, la Dinamo vor mai ajunge cel mult doi jucători, potrivit lui Iuliu Mureşan. Este vorba de întărirea atacului şi întărirea defensivei. Cel mai probabil, este vorba de străini, după cum a obişnuit Mircea Rednic să facă transferuri pe la cluburile din România pe care le-a pregătit.

Încercăm să mai aducem jucători, să facem un lot mai competitiv din mers. Noi pe toate le-am făcut din mers. Am luat nişte jucători pe repede-înainte, care nu-şi găsiseră echipe şi nu se antrenaseră din mai, lucru valabil şi acum.

Maximum 2 jucători ar mai putea să vină. Un atacant şi un fundaş dreapta, din discuţiile pe care le-am avut cu Mircea Rednic, am convenit să aducem câte un jucător pe cele două posturi. 

Fundaş dreapta pentru că Nica a tot fost accidentat şi nu am putut să ne folosim de el. A însemnat ceva, e băiat de caracter, dar la fotbal trebuie să joci. Dacă nu o faci, treci în plan secund. Deian Sorescu nu ştiu cât e fundaş”, a adeclarat Iuliu Mureşan, pentru GSP.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele