Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Rednic, optimist. De ce este sigur că o salvează pe Poli Iaşi de la retrogradare

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19402476/1/mircea-rednic.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a tranşat soarta calificării în finala Cupei României, încă din primul tur, după un succes acasă 5-1, contra celor de la Iaşi, care traversează un sezon complicat.

La finalul partidei, Mircea Rednic a avut cuvinte grele pentru elevii săi: ”Ruşinos. Scorul, evoluţia, meci pe care să îl început cu 1-0 şi să se termine 1-5… Am fost obligat să protejez câţiva jucători, avem obiectivul de a ne salva, dar asta nu înseamnă că putem să ne prezentam aşa. Penibil! Principalul vinovat e antrenorul, normal…”.

Tehnicianul a revenit la sentimente mai bune şi este ferm convins că va salva formaţia moldavă de la retrogradare, care în prezent ocupă ultimul loc în Casa Liga 1.

„Chiar acum am avut o şedinţă care cred că e constructivă cu băieţii. Mi-a plăcut că au cerut ca ei să rămână să discute şi a durat cam mult şedinţa lor. Sper ca ei să înţeleagă că doar împreună putem să ieşim din această perioadă dificilă. Eu am încredere în ei, au făcut meciuri bune şi trebuie şi ei înţeleşi că în momentul în care am venit eu la Iaşi, după o lună şi jumătate au fost patru meciuri în care nu am câştigat, dar după care echipa a devenit mult mai puternică, mai omogenă şi au venit şi rezultatele. Apoi iar a venit o pauză de două luni, apoi iar am luat-o de la capăt. Noi am respectat în totalitate toate regulile impuse şi normal că echipa suferă din punctul acesta de vedere, şi al pregătirii fizice, şi al omogenităţii. Dar sunt convins că băieţii vor avea o reacţie pozitivă în meciul cu Chindia. S-a şi rezolvat o parte din problemele financiare, sunt promisiuni că şi săptămâna viitoare vor mai primi jumătate din salariu. Cred că din punctul acesta de vedere nu trebuie decât să se concentreze pe meci şi să câştige acest joc”, a declarat Mircea Rednic, pentru site-ul clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele