Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Reghecampf a anunţat ce schimbări aduce la Craiova. "Există nivelul necesar pentru a câştiga un campionat. La mentalitate trebuie să lucrăm" VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20319174/1/reghe-craiova-2.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova, după ce a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din Bănie. Reghecampf vine cu trei oameni în staff, urmând să lucreze şi cu cei aflaţi acum la club. Antrenorul a precizat că echipa va juca ofensiv, dar nu vrea să schimbe sistemul de joc actual.

Reghecampf (45 de ani) era liber de contract din luna iunie, după despărţirea de echipa saudită Al Ahli. Antrenorul revine în Liga 1 după o pauză de 4 ani. În perioada 2015-2017, a pregătit-o pe FCSB.

Primul test major pentru Reghecampf la Craiova va fi returul cu echipa albaneză Laci, în turul 2 preliminar al Conference League, după eşecul cu 1-0 din tur. Meciul din Bănie este programat joi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

"Echipa asta s-a bătut an de an la campionat şi, pe final, s-au pierdut anumite momente. Deci înseamnă că există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga un campionat. Trebuie rezolvate anumite probleme. Nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile: mentalitatea jucătorilor, încrederea lor. Trebuie să analizăm golurile pe care le-am primit, anumite greşeli, încercăm să-i încurajăm pe jucători. Cred că la mentalitate trebuie să lucrăm.

Nu pot să spun că schimbăm acum sistemul de joc, jucătorii. Este un lot făcut, s-a lucrat într-un sistem, încercăm să îmbunătăţim, să reglăm. Dar cu timpul, în funcţie de lotul pe care îl avem la dispoziţie, o să mai încercăm şi un alt sistem. Jucând din 4 în 4 zile se poate întâmpla să-ţi lipsească mai mulţi jucători şi trebuie să foloseşti un alt sistem, dacă este cazul. Poate că în pauza de două săptămâni, când naţionala va avea meciuri, vom lucra la sistem.

Oamenii care sunt în momentul de faţă în staff-ul Universităţii Craiova vor rămâne şi vor lucra cu mine, pentru că îşi fac meseria foarte bine. Staff-ul meu va fi format din patru oameni: Cristian Ţărmure, Viorel Dinu, preparator fizic Bogdan Merişanu. Vom avea dacă mai avem nevoie de alţi oameni. Sunt oameni la club care au experienţă foarte mare.

Avem a treia şansă la titlu, dar campionatul este lung. Toate echipele se întăresc. Oamenii din această zonă iubesc acest stil de a ataca. Nu ştiu ce s-a întâmplat înainte. Stilul meu şi al echipei va fi acela de a câştiga. Cu siguranţă, vom încerca să ne impunem şi să jucăm cât mai ofensiv", a spus Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri