Ultima oră
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club

Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”

Rapid Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19412818/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost foarte aproape să ajungă la Rapid în 2012, când era încă antrenorul Concordiei Chiajna. A fost ofertat de George Copos, dar în cele din urmă a ales propunerea FCSB-ului. Precizările au fost făcute de Adi Popa, cel care a venit de la Chiajna la FCSB, după trecerea lui Reghecampf la echipa patronată de Gigi Becali.

În cazul în care ar fi mers la Rapid, atunci toţi jucătorii mutaţi de Reghecampf la FCSB, ar fi mers în Giuleşti. ”A fost o discuţie să vin la Rapid înainte de a veni la Steaua (n.r. – FCSB). Domnul Reghecampf putea să preia Rapidul înainte să vină la FCSB. Grupul nostru ar fi mers acolo, da”, a declarat Adi Popa pentru gsp.ro.

Laurenţiu Reghecampf este tentat să se întoarcă la FCSB, dar doar atunci când Gigi Becali îi va cere asta. Singura condiţie ca să revină este să fie dorit, iar în acel moment îşi va da acceptul. Antrenorul a vorbit, recent, despre o posibilă întoarcere în fotbalul românesc şi pare interesat de variantă, în ciuda faptului că banii de aici nu se compară cu salariul pe care îl încasează în Arabia Saudită.

Dacă va primi altă ofertă, nu va accepta. Indiferent de numele formaţiei din Liga 1 nu va curs unei alte propuneri, decât celei venite de la FCSB. ”Niciodată nu o să spun că vin mâine sau poimâine. Lucrurile astea nu depind de o singură persoana. Pentru mine această echipă este ca familia mea, începând cu Gigi Becali, toţi cei care sunt acolo, Meme, Vali Argăseală. Tot ce am reuşit eu ca antrenor se datorează acestei echipe. Oricând va fi nevoie şi se va apela la mine, va fi singura soluţie ca să revin în fotbalul românesc. Eu consider că e cea mai mare echipă din România. Eu sunt cu sufletul alături de nişte oameni, iar când am plecat la drum, eu nu mă schimb”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf ia în calcul revenirea în Liga 1 doar dacă va primi o ofertă clară din partea FCSB-ului. Antrenorul spune că s-ar întoarce doar la vicecampioana României, pe care a mai pregătit-o în două rânduri, 2012-2014 şi 2015-2017. În această perioadă a câştigat două titluri şi o Cupă a României şi a jucat în grupele Europa League.

Reghecampf este în acest moment antrenorul lui Al Wasl. O pregăteşte de un an şi câteva luni.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele