Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Reghecampf a prefaţat duelul cu Filiaşi. "Mâine avem un singur obiectiv!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20488217/1/universitatea-craiova-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021-3.jpg

Cel mai interesant meci al sferturilor de finală ale Cupei României se dispută joi ,de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Formaţia din Liga 3, ACSO Filiaşi va înfrunta Universitatea Craiova, într-un veritabil derby al Olteniei.

Formaţia lui Reghecampf este mare favorită la trofeu, după ce au ieşit din competiţiei CFR Cluj şi FCSB. Pentru Universitatea Craiova ar fi a doua Cupă la rând, după cea câştigată în faţa Astrei Giurgiu stagiunea trecută.

"Mâine avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul şi să mergem mai departe pentru a încerca să câştigăm trofeul. Eu nu văd meciul ca pe unul care ne-ar aduce moral, ci ca pe un meci oficial ca oricare altul. E clar că este un atu pentru noi faptul că jucăm acasă. În plus, jucăm împotriva unei echipe din Liga a 3-a... deci, indiferent de jucătorii care vor intra în teren, trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare faţă de adversar.

Suntem echipa care avem nivelul cel mai mare din Cupa României, dar favoriţi nu suntem. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să câştigăm meciul cu Filiaşi şi să trecem mai departe"
, a spus Laurenţiu Reghecampf, înainte de meciul cu formaţia din Liga 3.

Filiaşi este un mic orăşel din judeţul Dolj, care are o echipă de fotbal ce a produs şocul acestei competiţii şi a scris o poveste frumoasă, după ce a eliminat Hermannstadt şi UTA Arad. Surprinzător, lucrurile nu merg aşa de bine în campionat, unde ocupă locul 7, în seria VI, obiectivul fiind salvarea de la retrogradare, în contextul în care nu mai există demult şanse la un loc ce să ducă în bătălia pentru promovare.

 

mail-share icon Email
viewscnt