Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Reghecampf a solicitat 500.000 pe an să vină la Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19897791/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost în negocieri cu U Craiova, pentru revenirea în Casa Liga 1. Se pare că antrenorul a vrut să contureze un proiect care să îl ajute să se bată la campionat, dar a şi cerut un salariu uriaş pentru fotbalul de la noi, unul care cu greu poate fi plătit de vreun club la ora actuală.

500.000 de euro pe an i-a cerut Reghe patronului Mihai Rotaru, potrivit ProSport. Omul de afaceri i-a spus însă, încă din start, că nu poate să îi ofere mai mult de 200.000 de euro pe sezon. Discuţiile au fost confirmate de analistul şi fostul internaţional Basarab Panduru.

Au fost discuţii, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a declarat fostul internaţional.

Familia Reghecampf a revenit în ţară după vacanţa din Dubai. Numele fostului tehnician al lui Al Wasal a fost tot mai vehiculat pentru banca Craiovei. Tehnicianul era aşteptat în Bănie să aducă titlul. Patronul Rotaru l-a dorit foarte mult pe cel care a câştigat două titluri de campion cu FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri