Ultima oră
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene

Reghecampf îi ţine partea lui Markovic, după meciurile de la naţionala României: ”'Tocat'...a fost criticat. Eu am încredere în el”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20393119/1/reghe-craiova.jpg

Laurenţiu Reghecampf a transmis un mesaj celor care l-au criticat pe Jovan Markovic, după meciurile de la echipa naţională. Aşa cum era de aşteptat, antrenorul Universităţii Craiova i-a luat partea atacantului său, considerând că nu el a fost principalul vinovat pentru cele întâmplate în partida cu Macedonia de Nord, când tricolorii au făcut 0-0 în deplasare.

  • U. Craiova – Sepsi, azi de la 21:00 pe Look Sport + şi primaplay.ro.

Reghecampf e convins că Markovic va reuşi să aibă evoluţii şi mai bune, urmând să fie la un nivel superior celui cu care a început campionatul de Casa Liga 1.

'Tocat'...a fost criticat, să spunem aşa, după ultima partidă, dar dacă ne uităm la ultimul meci al naţionalei, nu cred că doar Markovic a fost vinovatul principal. În general, echipa nu s-a ridicat la nivelul jocului şi nu au făcut un joc bun.

Eu am încredere în el în continuare, e un jucător tânăr, care vine după o perioadă grea pentru el. Saltul pe care l-a făcut e incredibil, cred că Mirel va miza în continuare pe jucători tineri. Jucătorii tineri au oscilaţii foarte mari, asta este cea mai mare problemă pe care o au jucătorii tineri în momentul de faţă.

Eu nu l-aş critica. Mă interesează că a venit sănătos, putem să îl folosim la următoarele partide şi cu siguranţă îl veţi vedea”, a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

U. Craiova – Sepsi, azi de la 21:00 pe Look Sport + şi primaplay.ro.

Universitatea Craiova şi Sepsi încheie etapa a şaptea din Casa Liga 1 luni seară, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi primaplay.ro.

Cu două victorii consecutive, oltenii au lăsat în spate startul greoi din acest sezon, iar punctele obţinute în ultimele etape l-au adus pe Laurenţiu Reghecampf în zona play-off-ului. Craiova are 12 puncte, la fel ca Farul şi FCSB, iar a treia victorie consecutivă i-ar duce pe olteni la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Înaintea meciului, Reghecampf a primit două veşti bune de la staff-ul medical, Antoine Conte şi Andrei Ivan fiind pregătiţi să-şi ajute colegii.

Dacă Craiova s-a pus rapid pe picioare, Sepsi continuă să fie marea dezamăgire a startului de sezon. Covăsnenii au prins doar şase puncte în primele şase meciuri, au golaveraj negativ (6-8) şi sunt departe de forma arătată anul trecut, când au prins cupele europene. Detaliul pozitiv? Sepsi vine după două rezultate încurajatoare, 1-1 pe terenul celor de la FCSB şi 1-1 pe teren propriu în faţa lui FC Botoşani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri