Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Reghecampf îşi conturează stafful tehnic. Cine sunt cei doi colaboratori cu care va lucra la Craiova şi ce se întâmplă cu Papură

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

Laurenţiu Reghecampf va semna cu Craiova în câteva zile, poate chiar vineri, când este şi aşteptat să revină în România. Antrenorul a început deja demersurile pentru conturarea staffului tehnic, fiind nevoit să găsească noi variante, pentru că, de exemplu, Toni Petrea a semnat acum câteva luni cu FCSB. Acesta din urmă făcea parte din stafful tehnic al lui Reghe, în care era antrenor secund.

În acelaşi timp, viitorul antrenor al oltenilor trebuie să îi înlocuiască şi pe Thomas Neubert, acum preparator fizic la FCSB, şi pe Gabi Manu, acum principal la Metaloglobus. Astfel, se pare că Bogdan Merişanu si cu Dinu Viorel, potrivit ProSport, sunt alegerile lui Reghecampf. Nu este însă exclus ca din staff să facă parte şi Corneliu Papură, actualul principal.

Craiova are rezultate slabe în ultimele etape din Casa Liga 1 şi se pare că a luat o decizie în privinţa schimbării antrenorului. Patronul Mihai Rotaru a tot pistonat pista Laurenţiu Reghemcampf şi l-ar fi convins pe acesta să semneze şi să îi ia locul lui Corneliu Papură.

Reghecampf va avea un salariu de 14.000 de euro la Craiova

Cele două părţi au bătut palma pentru un salariu anual de aproape 170.000 de euro, adică 14.000 de euro pe lună, notează ProSport. Antrenorul şi-ar fi dat acordul, aşadar, şi ar urma să vină în România vineri, dar a acceptat şi o clauză specială. El poate fi dat afară de la Craiova, fără compensaţii, dacă în mandatul său se înregistrează o serie de rezultate slabe. Astfel, Rotaru îşi ia o măsură de precauţie, dorind să-şi asigure suma foarte mare de bani pe care o va plăti lui Reghecampf în fiecare lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri