Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Reghecampf, la FCSB? ”E o discuţie pe care Laurenţiu o va avea numai cu patronul”

FCSB Publicat pe 17 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19900151/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf a revenit în România, iar în ultimul timp s-a tot speculat că poate să se întoarcă în Casa Liga 1, mai ales că e şi liber de contract. Antrenorul este fără angajament acum, dar se pregăteşte să revină. Soţia acestuia, Anamaria Prodan, a vorbit despre posibilitatea ca tehnicianul să revină la FCSB.

Nu a spus nici da nici nu, dar că totul se poate concretiza în urma unei discuţii pe care Reghecampf ar putea să o aibă cu patronul liderului din Casa Liga 1, FCSB.

"Asta e o discuţie pe care Laurenţiu o va avea numai cu patronul. Chiar dacă îi sunt soţie şi manager, decizia asta cu FCSB  este ceva de suflet, între ei doi. El a şi spus întotdeauna că singurul loc unde s-ar întoarce este FCSB”, a spus Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

Reghecampf a solicitat 500.000 de euro pe an să vină la Craiova, Rotaru i-a oferit doar 200.000 de euro

Laurenţiu Reghecampf a fost în negocieri cu U Craiova, pentru revenirea în Casa Liga 1. Se pare că antrenorul a vrut să contureze un proiect care să îl ajute să se bată la campionat, dar a şi cerut un salariu uriaş pentru fotbalul de la noi, unul care cu greu poate fi plătit de vreun club la ora actuală.

500.000 de euro pe an i-a cerut Reghe patronului Mihai Rotaru, potrivit ProSport. Omul de afaceri i-a spus însă, încă din start, că nu poate să îi ofere mai mult de 200.000 de euro pe sezon. Discuţiile au fost confirmate de analistul şi fostul internaţional Basarab Panduru.

Au fost discuţii, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a declarat fostul internaţional.

Familia Reghecampf a revenit în ţară după vacanţa din Dubai. Numele fostului tehnician al lui Al Wasal a fost tot mai vehiculat pentru banca Craiovei. Tehnicianul era aşteptat în Bănie să aducă titlul. Patronul Rotaru l-a dorit foarte mult pe cel care a câştigat două titluri de campion cu FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele