Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Regretul lui Marius Şumudică la Rizespor: "Nu reuşesc să iau din băieţii de la Gaziantep" Ce a spus despre Budescu

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19928313/1/sum.jpg

Marius Şumudică este noul antrenor de la Rizespor şi a plecat aseară spre Turcia pentru a semna contractul. Meciul de debut este cu Fenerbahce, pe 30 ianuarie. Românul şi-ar fi dorit să aducă jucători de la fosta echipă, Gaziantep.

Rizespor ocupă locul 12 în clasamentul Superligii Turciei.

Marius Şumudică a precizat că nu este interesat de transferul lui Constantin Budescu de la Astra Giurgiu, întrucât are prea mulţi jucători străini în lot.

"Nu reuşesc să iau din băieţii de la Gaziantep, e greu, e greu. Mai ţin legătura, telefonic, din când în când, pe viitor, dar e greu în momentul de faţă, le-a părut rău.

Budescu nu intră în discuţii, în momentul de faţă. Avem 18 străini şi avem dreptul la 14, nu se pune problema.

Djokovic va semna mâine. A trecut toate testele medicale şi mâine va semna, când voi semna şi eu contractul ofcial. Eu am semnat un precontract, mâine va fi contractul oficial.

Mergem la Fener să ne jucăm şansa, am mai câştigat o dată cu ei. Dacă vom pierde, nu e niciun fel de problemă. Foarte important e meciul cu Kasimpasa, trebuie să-l câştigăm. Anul viitor vreau să mă bat la primele 8 locuri", a spus Marius Şumudică, înainte de plecarea către Turcia.

Constantin Budescu are încredere că Marius Şumudică va reuşi şi la Rizespor, ca la Gaziantep. Budescu şi Şumudică au colaborat perfect la Astra, reuşind să câştige titlul în Liga 1 în 2016.

"Cred că o să reuşească, pentru că e un antrenor foarte bun şi a demonstrat asta peste tot pe unde a fost. Nu am vorbit recent (n.a. - despre un eventual transfer în Turcia). Nu sunt foarte în temă cu ce s-a întâmplat acolo, dar probabil au fost unele discuţii şi nu au ajuns la un numitor comun", a spus Budescu pentru Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19928313/2/budescu-interviu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele