Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

Remarcaţii primei etape din Casa Liga 1. Dario Bonetti, desemnat antrenorul debutului de sezon

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20303714/1/rps7612.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat echipa ideală a primei etapei din sezonul 2021-2022 al Ligii 1. Universitatea Craiova, Rapid, CFR Cluj şi Sepsi au câte doi jucători, în timp ce FCSB n-are niciunul. Italianul Dario Bonetti a fost desemnat antrenorul rundei.

Dinamo a produs surpriza etapei, reuşind să învingă FC Voluntari cu 3-2. Măcinaţi de problemele financiare, ‘roş-albii’ au avut doar 5 zile la dispoziţie pentru a se familiariza cu noul antrenor, italianul Dario Bonetti (59 de ani). Bonetti a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada 2012-2013, reuşind să câştige Cupa şi Supercupa.

Deian Sorescu, căpitan la Dinamo, este revelaţia debutului de campionat, după ce a înscris trei goluri în meciul cu FC Voluntari.

Rezultatele din prima etapă a Ligii 1:

FC Botoşani – FCSB 0-0

Sepsi Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni 2-0

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni 1-0

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

UTA Arad – Farul Constanţa 0-0

Rapid Bucureşti – Chindia Târgovişte 1-0

Dinamo – FC Voluntari 3-2

Echipa ideală:

„PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) - A debutat în cel de-al optulea sezon pe prima scenă cu un penalty apărat şi cu alte câteva intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii moldovenilor.

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A dat siguranţă defensivei prin intervenţiile sale. De asemenea, s-a remarcat şi prin calitatea paselor.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, fundaşul covăsnenilor şi-a condus echipa spre victorie. A înscris al 26-lea gol din carieră în Liga 1.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - Este antrenorul giuleştenilor din teren, experienţa sa fiind un mare câştig pentru Rapid, care a revenit în Liga 1 după şase ani.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Tânărul mijlocaş al craiovenilor a făcut un joc foarte bun. A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - A înscris pentru a 68-a oară în Liga 1, 58 de goluri fiind reuşite în tricoul grupării clujene.

Romario Pires (Farul / 32 de ani) - A făcut un joc defensiv foarte bun, oprind la timp încercările ofensive lansate de arădeni.

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - A fost jucătorul etapei, asta datorită celor trei goluri marcate, dar şi a modului în care, din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre victorie.

ATACANŢI

Rajko Rep (Sepsi OSK / 31 de ani) - Introducerea sa pe teren în repriza secundă a sporit forţa atacului covăsnenilor. A marcat la debut.

Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) - A marcat golul care a adus victoria giuleştenilor. A fost a 38-a reuşită în 129 de meciuri bifate pe prima scenă.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de ani) - A fost din nou decisiv pentru clujeni, la fel ca în prima etapă din stagiunea trecută, când a marcat golul victoriei cu Academica.

ANTRENORUL ETAPEI

Dario Bonetti (Dinamo / 59 de ani) - A revenit în Ştefan cel Mare după nouă ani şi a reuşit, după doar câteva antrenamente, să-i mobilizeze pe jucători, care au răspuns pe teren cu un joc bun, la finalul căruia Dinamo a luat toate cele trei puncte”, se arată pe site-ul LPF.

Programul etapei a 2-a din Liga 1 (meciurile vor fi în direct pe Look Sport+):

Vineri, 23 iulie

  • Ora 18:30 FC Argeş – UTA Arad
  • Ora 21:30 CS Mioveni – FC Rapid

Sâmbătă, 24 iulie

  • Ora 18:30 FC Voluntari – FC Botoşani
  • Ora 21:30 Academica Clinceni – CFR Cluj

Duminică, 25 iulie

  • Ora 18:30 FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş
  • Ora 21:30 FCSB – Universitatea Craiova

Luni, 26 iulie

  • Ora 18:30 Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe
  • Ora 21:30 FC U Craiova – Dinamo
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele