Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Remiză în derby-ul românilor din Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19486878/1/sas.jpg

Formaţiile Sassuolo şi Cagliari au terminat la egalitate, 1-1, în prima etapă din Serie A. Ambele echipe au avut câte un jucător român în echipa de start.

La gazde, Vlad Chiricheş a fost om de bază. Fundaşul a fost integralist şi a primit un cartonaş galben, în minutul 59, pentru o ţinere la un adversar. De cealaltă parte, Răzvan Marin a bifat 76 de minute şi a fost înlocuit cu Oliva.

Azi a debutat şi Denis Drăguş

În prima etapă din Serie A, Genoa a dispus pe teren propriu, cu 4-1, Crotone, , echipă nou promovată, prin golurile marcate de Mattia Destro (6), Goran Pandev (9), Davide Zapacosta (34) şi Marko Pjaca (75). La învinşi a marcat Emmanuel Riviere (28).

Denis Drăguş a debutat pentru Crotone. Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 89, în locul lui Simeon Tochukwu Nwankwo, când soarta partidei era deja tranşată.

Transferat de la FC Viitorul, în vara anului 2019, pentru 1,8 milioane de euro, Denis Drăguş a adunat doar 13 minute pentru Standard Liege, în sezonul trecut, pe parcursul a trei meciuri.

În vârstă de 21 de ani, Drăguş are două selecţii la prima reprezentativă a României, iar în 2019 a fost inclus de UEFA în top 50 cei mai promiţători tineri fotbalişti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele