Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Rennes a făcut scor cu Saint-Etienne şi a urcat pe locul doi în Ligue 1

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20493543/1/rennes.jpg

Rennes a învins în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa Saint-Etienne, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului francez Ligue 1. Atacantul Martin Terrier a înscris de trei ori.

Au marcat: Martin Terrier '22, '28, '48, Macon '45 (a), Ugochukwu '83.

În urma acestui rezultat, Rennes ocupă locul 2, cu 31 de puncte, după liderul PSG, 42 de puncte. Olympique Marseille este pe locul 3, cu 29 de puncte, fiind urmată de Nice şi Lens, cu 27 de puncte fiecare. OM şi Nice au câte un joc mai puţin.

Tot duminică se joacă partidele Lorient - Nantes, Monaco - Metz, Montpellier - Clermont, Reims - Angers, Nice - Strasbourg şi Bordeaux - Olympique Lyon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele