Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Replică dată de Becali pentru un jucător de la Craiova. ”N-am văzut bara, dar a fost periculoasă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20485006/1/beca.jpg

Universitatea Craiova şi FCSB au creat spectacol total pe Ion Oblemenco, în runda 17 din Casa Liga 1. „Roş-albaştrii” s-au impus 3-2, cu un gol venit în prelungiri.

„Nu-mi vine să cred că am pierdut acest meci! Păcat de repriza a doua, pe care am dominat-o. Avem nişte ocazii incredibile şi ratăm foarte uşor. Ne doream să câştigăm, deoarece veneam după o perioadă lungă fără spectatori în tribune.

Primele două goluri ale lor ni le-am dat noi, de fapt, am greşit incredibil! Nu ne-au surprins cu nimic. Nu meritam să pierdem în această seară. Acum, să ne gândim la play-off, vorbim după despre titlu 

Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici. În iarnă se va trage linie, să vedem cine va continua, cine nu. Aşa nu putem continua, e clar. Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovaţi. Sunt convins că şi patronul e foarte dezamăgit”, a declarat Nistor la final.

Patronul de la FCSB a venit cu replica

Gigi Becali a avut o reacţie pe acest subiect şi a explicat că jucătorul celor de la Craiova trebuia să vadă şi bara pe carei cei de la FCSB au avut-o prin Şut, care a reuşit să şi marcheze.

”Noi am avut bară, a fost acel şut al lui Şut, ei nu au avut ocazii aşa clare. Noi am avut 2-1, am condus, probabil că a intervenit o relaxare, dar nu mi-a fost frică de eşec. Dacă dădea Ivan gol, dar nu a fost ocazie clară aceea.

Poate fac şi eu ca Nistor, că n-am văzut bara, dar a fost periculoasă”,
a spus Becali, pentru DigiSport.


 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele