Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Replica de milioane a lui Dan Nistor, după ce a aflat de interesul americanilor pentru Coman

Superliga Publicat pe 3 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19324489/1/dan-nistor.jpg

Dan Nistor este sceptic cu privire la transferul lui Florinel Coman, de la FCSB la Orlando City, pentru 9 milioane de euro. Mijlocaşul Craiovei e de părere că mutarea rivalului său din Liga 1 nu se va face pentru o sumă atât de mare.

Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă. Mi se par foarte mari aberaţii. Se vorbeşte de foarte multe milioane de euro şi noi deocamdată scârţâim. Trebuie să arătăm mai mult fotbal, să arătăm şi în Europa şi apoi se poate vorbi de sute de milioane şi de miliarde şi mai ştiu eu ce”, a spus Dan Nistor pentru Antena Sport.

Presa din SUA nu e nici ea de acord cu transferul

Posibilul transfer al lui Florinel Coman de la FCSB la Orlando e criticat de oamenii de fotbal din SUA. Gavin Rushnell, jurnalist american, a declarat că banii pe care s-ar putea face mutarea sunt prea mulţi în contextul actual, a pandemiei de coronavirus.

Orlando ar vrea să achiziţioneze 60% din drepturile lui Coman, în schimbul a 9 milioane de euro. ”Să aducem un jucător precum Coman, ar fi ceva uriaş pentru noi, dar nu ştiu dacă este cea mai bună decizie din punct de vedere financiar, în acest moment. S-ar bate recordul de transfer al clubului şi asta nu este ceva ce ar trebui să facem în acest moment.

Toate pieţele economice, inclusiv cea din fotbal, au de suferit şi să arunci o asemenea sumă de bani, pe un jucător după care nu vei scoate profit masiv pare de neînţeles. Cu cât avem nevoie de un jucător de valoarea sa, mi se pare o sumă prea mare în acest moment”, a scris Gavin Rushnell pe blog.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele