Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Replica incendiară dată de Raul Rusescu lui MM Stoica despre transferul său la CFR Cluj: ”Sunt mândru!”

CFR Cluj Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20182632/1/raul-rusescu-sincer-dupa-ce-a-debutat-la-clinceni-impotriva-fcsb-ului-1400x1050.jpg

Raul Rusescu nu a mai rezistat şi i-a dat replica lui Mihai Stoica, după ce oficialul FCSB-ului a insinuat că atacantul ar avea un contract pregătit de la CFR Cluj, motiv pentru care a marcat în poarta roş-albaştrilor, iar în meciul cu formaţia ”feroviară” a executat slab o lovitură liberă.

”Raul de Ghencea” a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare emoţionantă, în seara zilei de miercuri, în care neagă existenţa unei oferte venite de la o echipă din Casa Liga 1, implicit şi din partea ardelenilor de la CFR Cluj.

”Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică şi nu credeam că o să am motive să o fac, dar ţinând cont de ultimele postări şi apariţii publice, am simţit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun şi să îţi spun personal ce am de zis, dar ţinând cont că pentru tine spaţiul şi opinia publică sunt mai importante, am decis să îţi spun în acelaşi stil.

Ţinând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a "remontada" istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la Bucureşti campioana Europei în exerciţiu, sub îndrumarea ta am câştigat după mulţi ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieţii, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om şi ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu eşti persoana care mă cunoaşte atât de bine şi ştie foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal şi faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Şi cu toate astea, din cauza unei execuţii lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut şi sa creezi un nor de îndoială asupra mea şi asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul şi o voi face şi de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este şi va rămâne aşa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă şi cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roş-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu ştiu unde mă duce viaţa şi, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum şi sunt şi mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiţi (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt naşul

-nu am nicio ofertă şi nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie”, a scris Raul Rusescu, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele