Ultima oră
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi

Replica incendiară dată de Raul Rusescu lui MM Stoica despre transferul său la CFR Cluj: ”Sunt mândru!”

CFR Cluj Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20182632/1/raul-rusescu-sincer-dupa-ce-a-debutat-la-clinceni-impotriva-fcsb-ului-1400x1050.jpg

Raul Rusescu nu a mai rezistat şi i-a dat replica lui Mihai Stoica, după ce oficialul FCSB-ului a insinuat că atacantul ar avea un contract pregătit de la CFR Cluj, motiv pentru care a marcat în poarta roş-albaştrilor, iar în meciul cu formaţia ”feroviară” a executat slab o lovitură liberă.

”Raul de Ghencea” a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare emoţionantă, în seara zilei de miercuri, în care neagă existenţa unei oferte venite de la o echipă din Casa Liga 1, implicit şi din partea ardelenilor de la CFR Cluj.

”Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică şi nu credeam că o să am motive să o fac, dar ţinând cont de ultimele postări şi apariţii publice, am simţit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun şi să îţi spun personal ce am de zis, dar ţinând cont că pentru tine spaţiul şi opinia publică sunt mai importante, am decis să îţi spun în acelaşi stil.

Ţinând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a "remontada" istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la Bucureşti campioana Europei în exerciţiu, sub îndrumarea ta am câştigat după mulţi ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieţii, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om şi ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu eşti persoana care mă cunoaşte atât de bine şi ştie foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal şi faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Şi cu toate astea, din cauza unei execuţii lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut şi sa creezi un nor de îndoială asupra mea şi asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul şi o voi face şi de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este şi va rămâne aşa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă şi cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roş-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu ştiu unde mă duce viaţa şi, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum şi sunt şi mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiţi (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt naşul

-nu am nicio ofertă şi nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie”, a scris Raul Rusescu, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele