Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”

Liga II Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20257964/1/104495261-103140331450334-426160897662990579-n.png

Asociaţia ”Salvaţi Steaua” a criticat ironic Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, după ce CSA a recunoscut că echipa nu va putea promova din Liga 2 în Liga 1, deoarece nu a reuşit să atragă un investitor privat, iar formaţiile finanţate majoritar din bani publici nu au dreptul de a participa în primul eşalon.

Asociaţia a amintit că a atras de mult atenţia că promovarea CSA Steaua Bucureşti nu va fi posibilă din punct de vedere legal, chiar dacă acest lucru a stârnit numeroase critici. Steliştii au menţionat subtil că, printre alte probleme, CSA Steaua nu va avea drept de a evolua nici în cupele europene.

De asemenea, aceştia au ironizat primul transfer reuşit de CSA Steaua, acela al atacantului de 34 de ani, Vasile Buhăescu.

”Noi nu mai înţelegem nimic!

<... Din păcate, trebuie să fim realişti şi oneşti, să recunoaştem că nu putem fixa ca obiectiv promovarea la finalul sezonului actual din două motive.

Unu. Nu cred că vom reuşi să îndeplinim condiţiile impuse de legea sportului până la termenul limită.>

Pai nu a zis consilieru' ca se poate? Nu a zis <un expert adevarat> ca e simplu? Nu ne-au asigurat comunităţile de suporteri adevăraţi şi de la ţară, cei care nu ne mint niciodată, că e totul ok? Nu au zis baieţii cu scaune în staţie la 41 că <mintem> lumea şi că nu există să nu se provoveze? Nu ne-au arătat ei în zeci de emisiuni cu 10-15 ascultători că şi alţii "ia" de la stat? Şi atunci UM 0 şi ceva ce are să nu ia şi ei, ce dacă suporterii sunt anti sistem?

Vreti să vă spunem şi de echipa nouă? Să vă spunem dacă pot sau nu să joace în cupele europene (nu ca ar fi cazul)? Sau o ţinem pentru mai tarziu?

Sau să cităm din presa despre primul transfer: "Primul transfer perfectat este un jucător de mare viitor, Vasile Buhăescu, atacant care merge pe 34 de ani." Cu accentul pe mare viitor :))))”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele