Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Resemnare dar şi optimism la UTA, după încă un meci fără victorie. ”S-a simţit lipsa pregătirii şi cred că o să arătăm din ce în ce mai bine”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19464424/1/ion.jpg

UTA Arad a inaugurat noul stadion "Francisc von Neumann" cu un egal, 0-0 cu FC Voluntari, în direct la Look Sport, într-un meci în care trupa lui Mihai Teja nu a contat în atac, iar Vlad Morar a ratat o ocazie monumentală.

La final, Alexandru Ioniţă s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar în acelaşi timp păstrează speranţe mari pentru viitor, când este ferm convins că va veni şi victoria. UTA are după primele două etape două rezultate de egalitate înregistrate.

"Am pierdut din turaţie pentru că jucătorii noi încă nu sunt la nivelul optim. Chiar am jucat bine, am avut ocaziile pe care le-am avut.

S-a simţit lipsa pregătirii şi cred că o să arătăm din ce în ce mai bine. Ne-am propus să câştigăm, să inaugurăm stadionul cu o victorie, dar atât s-a putut azi", a spus Ioniţă, la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele