Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Resemnare la Rapid şi bucurie la Petrolul. Reacţiile antrenorilor după Primvs Derby

Rapid Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19578295/1/pet.jpg

Viorel Moldovan şi Mihai Iosif au reacţionat după ce Petrolul Ploieşti a învins-o pe Rapid, scor 2-0.  În timp ce Iosif, antrenorul Rapidului, a afirmat resemnat că nu are nevoie de vreo garanţie pentru a fi alături de alb-vişinii, Moldovan, tehnicianul ploieştenilor, s-a arătat bucuros că a reuşit să îi împace pe fani. 

"Cred că în seara asta a fost o înfrângere total nemeritată. Cred că am controlat meciul în cea mai mare parte. Poate am fost şi puţin lipsiţi de şansă. Mie nu îmi trebuie nicio garanţie, eu sunt bucuros că lucrez la Rapid.", a declarat Mihai Iosif.

"Mă bucur că am reuşit această victorie, a fost momentul oportun pentru noi ca să reacţionăm şi să câştigăm un joc pe teren propriu şi să urcăm în clasament. Vreau să-mi felicit băieţii pentru caracterul de care au dat dovadă în acest joc. Sunt fericit şi mă bucur nespus că am reuşit să ne deblocăm pe teren propriu, trebuie să fie un reset pentru noi şi de acum până la final să câştigăm toate jocurile.

Pot să spun că am avut şansă, am fost pragmatici, am gestionat bine jocul, am reuşit să deschidem scorul, să deblocăm rezultatul, ne-am apărat foarte bine, să facem 2-0 pe final. Am suferit destul de mult în ultimul timp, dar ştiam că va veni acest moment, pentru că aveam mare încredere în ce facem la antrenament, în ce pregătim

Vreau să dedic această  victorie suporterilor noştri, care chiar dacă ne mai ceartă din când în cand, sunt alături de noi şi o victorie împotriva Rapidului îi face foarte fericiţi. 

Îmi pare rău pentru situaţia Rapidului, îmi pare bine pentru situaţia mea, sunt profesionist, aşa am fost şi ca jucător. Mă bucur că am reuşit să câştigăm azi împotriva Rapidului.", a declarat Viorel Moldovan.

Petrolul Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii a 2-a. Golurile au fost marcate de Buhăescu '7 şi Botic '90+2.

În clasament, Petrolul ocupă locul 4, cu 17 puncte, în timp ce Rapid este pe 12, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele