Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Restanţe salariale uriaşe la FC Voluntari. Gabi Tamaş acuză că a fost minţit. "Nu cer nimic în plus, decât banii care mi se cuvin!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20102175/1/tam.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, la Buzău, în etapa a 29-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Echipa antrenată de către Emil Săndoi păstrează şanse de calificare în play-off, înaintea ultimei runde din sezonul regulat.

Marco Dulca a înscris în minutul 27, cu un şut de la marginea careului.

Ilfovenii au o situaţie delicată, fiind neplătiţi din luna decembrie. Veteranul Gabi Tamaş a explicat situaţia şi s-a declarat indignat de faptul că a fost minţit, atunci când a fost convins să plece de la ”U” Cluj.

"Nu cer nimic în plus, decât banii care mi se cuvin! Atunci când am acceptat să vin de la "U" Cluj mi-au promis că salariile vor fi achitate aşa cum e normal. N-am cerut cine ştie ce salariu, dar mi s-a garantat că se plateşte la timp. Atunci să nu mă mai antrenez nici eu, nu?", a declarat veteranul de 37 de ani, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele