Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Restart şi în Bulgaria. Keşeru a rezistat 45 de minute în meciul cu Levski

Stranieri Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19383435/1/claudiu-keseru.jpg

Claudiu Keşeru (32 de ani) nu a avut parte de revenirea la care spera. Campionatul Bulgariei s-a reluat vineri, cu Levski - Ludogoreţ 0-1, iar atacantul naţionalei a ieşit de pe teren încă de la pauză, accidentat la genunchi. Dragoş Grigore a fost integralist, iar Cosmin Moţi a rămas pe banca de rezerve timp de 90 de minute.
 
Lider autoritar în Bulgaria, Ludogoreţ a mers la Sofia pentru primul meci de la reluare. În prima repriză, Claudiu Keşeru a ratat două ocazii bune de a marca, apoi a rămas la vestiare în timpul pauzei, acuzând o lovitură la genunchi. Golul victoriei a venit de la Cauly, în minutul 46, iar campioana Bulgariei a făcut pasul spre un nou titlu.
 
Într-o partidă la care stadionul a avut voie să fie populat la maximum 30% din capacitate, Dragoş Grigore a fost integralist şi a primit un cartonaş galben, în timp ce Cosmin Moţi a privit de pe banca tehnică victoria colegilor săi.
 
Cu 58 de puncte în primele 24 de etape, Ludogoreţ are un avans de nouă puncte în faţa celor de la Lokomotiv Plovdiv, dar şi un meci mai puţin. Etapa viitoare, pe 10 iunie, campioana en-titre merge într-o nouă deplasare, la Arda, echipa de pe locul al nouălea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele