Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Revanşa lui Şumi a venit pe teren. Rizespor a învins Gaziantep, 3-0, şi s-a îndepărtat de zona retrogradării

Stranieri Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19916218/1/sumudica-1.jpg


Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică a obţinut, miercuri, o victorie importantă, 3-0 cu Gaziantep, fosta formaţie a antrenorului român, şi a întrerup astfel o serie de cinci meciuri consecutive fără succes.
 
Conduse de pe bancă de turcul Aka, cel care face tranziţia spre mandatul lui Marius Şumudică, gazdele au deschis scorul în minutul 42, prin atacantul Skoda, gol venit la 12 minute după ce Sa Pinto, antrenorul oaspeţilor, l-a pierdut pe Kevin Mirallas, cel mai cunoscut fotbalist din lotul lui Gaziantep. În minutul 55, acelaşi Skoda a făcut dubla, din penalty, apoi Samu, în minutul 89, tot din penalty, i-a oferit lui Şumudică un context mult mai favorabil înaintea debutului pe banca tehnică.
 
Providenţial pentru Gaziantep în acest sezon, Maxim a fost înlocuit în minutul 58, cu Dicko, după aproape o oră în care nu a avut realizări notabile. Toşca a fost integralist, în timp ce Junior Morais a fost lăsat pe banca de rezerve. La gazde, fostul astral Fernando Boldrin a rămas în afara lotului, din cauza unei accidentări.
 
Pentru Rizespor, al şaselea succes stagional e unul foarte important, în măsura în care întrerupe o serie de cinci partide fără victorie. echipa lui Şumudică ajunge la 24 de puncte, suficient pentru locul al 12-lea şi o diferenţă de cinci puncte faţă de Genclerbirligi, echipa de pe ultimul act. Gaziantep rămâne pe trei, cu 34 de puncte, dar poate fi depăşită de Galatasaray, care are meci pe teren propriu cu Denizlispor.
 
Rizespor - Gaziantep 3-0 (Skoda 42, pen. 55, Samu pen.  89)
  • Rizespor: Gorgen - Bulut, Ay, Talbi, Melnjak - Donsah, Durak - Samu, Erdogan, Fernando - Skoda
  • Gaziantep: Guvenc - Ceylan, Djilobodji, Toşca, Vural - Olkowski, Kozulj - Mirallas, Maxim, Ozer - Demir
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele