Ultima oră
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia

Revenire de senzaţie la Viitorul! Anunţul constănţenilor

Viitorul Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20104594/1/fb-viitorul-fc.jpg

FC Viitorul a anunţat, miercuri, că fotbalistul Carlo Casap, care s-a accidentat grav în noiembrie 2020, a revenit la antrenamente.

“După o absenţă de aproximativ 4 luni şi jumătate, cauzată de o accidentare, internaţionalul U21 Carlo Casap a reluat antrenamentele!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul, pe care au fost postate şi câteva fotografii.

Casap a suferit anul trecut o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul s-a accidentat la un antrenament.

 

 

Un nou "transfer" important pentru echipa! După o absenţă de aproximativ 4 luni şi jumătate, cauzată de o...

Publicată de Viitorul FC pe Miercuri, 7 aprilie 2021

 

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele