Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB rămâne o enigmă. ”A fost interes mare din partea lui Gigi în vară”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20528298/1/bogdan-stancu-steaua.jpg

Bogdan Stancu (34 de ani) şi-a reziliat contractul cu Eyupspor, formaţie din liga a doua turcă, informează site-ul yurtspor.com.

”Motanul” a fost dorit vara aceasta de Gigi Becali înapoi la FCSB, însă fostul atacant al României a ales să rămână în Turcia. Mişcarea acestuia s-a dovedit a fi neinspirată. A marcat doar trei goluri în 14 apariţii, în eşalonul secund al ”Ţării Semilunei”, şi acum a rămas fără angajament.

În cadrul unei emisiuni, team managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul a fost dorit în vară de patron, iar în această perioadă nu s-au mai purtat discuţii despre revenirea sa.

„N-am discutat cu patronul asta. A fost interes mare din partea lui Gigi în vară. El nu a vrut să vină, a plecat în Turcia, dar acum nu am mai discutat”, a declarat Stoica, pentru Telekom Sport.

  • 14 goluri în 52 de selecţii are Bogdan Stancu în tricoul naţionalei României, dintre care două la Campionatul European din 2016, contra Franţei şi Elveţiei.
  • 41 de goluri şi-a trecut în cont Bogdan Stancu în 95 de meciuri pentru FCSB, cu care are în palmares Cupa României din sezonul 2010/2011.
  • 85 de goluri a marcat Bogdan Stancu în campionatul Turciei, în 264 de partide, unde a evoluat la formaţii precum Galatasaray, Bursaspor, Orduspor şi Genclerbirligi Ankara.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele