Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Revin Borcea şi Badea la Dinamo? Reacţia lui Victor Becali

Dinamo Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19914435/1/borcea-dinamo.jpg

Fanii lui Dinamo se implică activ şi direct la echipă. După ce au băgat în conturile clubului sume mari de bani în ultimele luni, se zvoneşte că ar căuta şi anumiţi oameni de afaceri care ar putea să preia pachetul majoritar al lui Dinamo. Din păcate pentru ei, oamenii în care aveau încredere că ar putea să scoată echipa din această situaţie, de bună voie, Nicolae Badea şi Cristi Borcea, nu se vor întoarce.

Cel puţin asta a afirmat fostul impresar Victor Becali, un apropiat al celor doi. Nu are semnale pozitive în ceea ce priveşte posibilitatea ca oamenii de afaceri să revină alături de Dinamo şi să o salveze.

Eu ştiu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experienţă, are şi posibilităţi, cu nişte sponsorizări. Poate ajuta, stăpâneşte foarte bine domeniul ăsta, aşa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îţi spun sigur că nu”, a declarat Victor Becali pentru GSP.

Fanii l-au convins pe Janusz Gol să rămână la Dinamo

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo anunţă că au ajuns la un acord cu Janusz Gol, care a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul echipei dinamoviste.

"DDB a finalizat discuţiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre. Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO!  Îi mulţumim pentru deschidere şi suntem convinşi că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!

Anunţul vine la doar câteva ore după ce am dezvăluit că am reuşit să ne păstrăm la echipă şi căpitanii; Sorescu şi Puljic rămân cu BANDEROLA SFÂNTĂ pe braţ!", informează DDB.

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, marţi seară, că i-au plătit salariile restante mijlocaşului Deian Sorescu şi au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului fundaşului Ante Puljici.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele