Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Revine Bogdan Andone? O echipă cu pretenţii din Liga 2 îl vrea

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20410302/1/and.jpg

Oficialii lui Poli Timişoara au anunţat marţi că au reziliat contractul antrenorului Dorin Toma de comun acord. Decizia vine ca urmare a startului de sezon foarte modest.

Cei de la liga2.ro scriu că principalul favorit să îi ia locul lui Toma este Bogdan Andone, care a mai pregătit Poli în perioada iunie 2017 – martie 2018.

Din postura de antenor principal, Bogdan Andone le-a mai pregătit, în afară de FC Voluntari şi FCSB, pe Astra, Viitorul Pandurii, Metaloglobus, Poli Timişoara şi Olimpia Satu Mare.

Nu duce lipsă de oferte

Liber de contract din mai, după ce s-a despărţit de FC Voluntari, Bogdan Andone nu duce lipsă de oferte. Antrenorul, care a trecut şi pe la FCSB în perioada iulie-august 2019 din postura de principal, a afirmat, în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport +, că a fost dorit de anumite echipe, atât din România, cât şi din afară, din ţările arabe.

Cea mai recentă a venit chiar din zona arabă, dar nu s-a ajuns până la urmă la un acord comun. În privinţa ofertei din România, formaţia interesată de serviciile lui Bogdan Andone a fost Hermannstadt, în acest moment în Liga 2.

Acum două săptămâni am avut o oferă concretă din zona arabă, dar totul a fost pe repede înainte şi nu s-a materializat. Rămân în aşteptare. Am mai fost acolo, a fost o experienţă ca secund al lui Şumudică. Era un nivel extraordinar, de când s-au dus Mirel Rădoi şi Olăroiu, cam de atunci a început şi nivelul să crească.

Au fost variante şi din ţară. Am fost ofertat de Hermannsadt, am vorbit cu Dani Coman. Am fost la Sibiu, am cunoscut şi patronii, nişte oameni implicaţi total în acel proiect, dar lucrurile nu s-au concretizat. Ne-am gândit că ar fi un pas în spate, eu şi stafful, dacă am merge acolo, pentru că am plecat până la urmă din Liga 2, am fost acolo. Am ajuns la Liga 1 şi am hotărât să aşteptăm o oportunitate mai bună. Încerc să găsesc ceva în străinătate în primul rând”, a declarat Bogdan Andone la Look Sport Live.

Din postura de antenor principal, Bogdan Andone le-a mai pregătit, în afară de FC Voluntari şi FCSB, pe Astra, Viitorul Pandurii, Metaloglobus, Poli Timişoara şi Olimpia Satu Mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele