Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

Revine prin turneu de tenis după pauza forţată. Competiţia are nume sonore la start

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19350742/1/berrenttini.jpg

Deşi competiţiile din circuitul ATP şi WTA nu se vor mai relua până în luna iulie, din weekendul viitor vom avea parte de primul turneu real după aproape două luni.

Între 8-10 mai în Florida are loc UTR Pro Match, competiţie neoficială care a atras câţiva jucători consacraţi. Cel mai sonor nume este cel al italianului Matteo Berrenttini(8 ATP), care a rămas în statul Florida încă de la începutul pandemiei de Coronavirus, aşadar nemaifiind nevoie să se deplaseze pe distanţe mari pentru a juca.

Ceilalţi jucători care au confirmat prezenţa sunt reprezentanţii gazdelor: Reilly Opelka(39 ATP), Tennys Sandgren(55 ATP) şi Tommy Paul(57 ATP).

De asemenea, turneul va avea şi probă feminină, între 22-24. La start se vor afla: Alison Riske(19 WTA), Amanda Anisimova(28 WTA), Danielle Collins(51 WTA), toate din SUA, la care se mai adaugă croata Ajla Tomljanovic(56 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele