Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Revine Răzvan Lucescu? Echipa cu care s-ar afla în negocieri

Stranieri Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20112779/1/rl.jpg


Răzvan Lucescu (52 de ani) s-ar afla aproape de momentul revenirii în antrenorat. Demis de Al Hilal, fiul lui Mircea Lucescu e indicat de presa din emiratele Arabe Unite drept viitorul antrenor al lui Al Ain.
 
Antrenată în trecut şi de Cosmin Olăroiu, Al Ain traversează un sezon modest în Emirate, ocupând doar locul al şaptelea, cu 37 de puncte, la 13 lungimi în spatele liderului Al Jazira. O situaţie cu care şeicii care conduc clubul nu sunt de acord şi pe care aceştia speră să o redreseze cu ajutorul lui Răzvan Lucescu.
 
Fostul portar al Rapidului are o imagine foarte bună în Golf, dată de câştigarea Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, şi s-ar afla în negocieri cu echipa din Emirate. Totuşi, Răzvan, dorit şi pe banca tehnică a celor de la AEK Atena, a transmis, de curând, că mai degrabă aşteaptă până la vară decât să preia o echipă din mers. Evident, va conta şi partea financiară, dar şi dorinţa lui Lucescu Jr. de a se alătura unui proiect infinit mai greu decât cel pe care l-a avut la Al Hilal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele