Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Revoltă cu puţin timp înaintea finalei Cupei României: "Este ceva incredibil! Am sunat la Ligă şi la Federaţie"

Cupa României Publicat pe 22 iul 2020
mail-share icon Email

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, s-a declarat revoltat de situaţia în care se află Istvan Fulop.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19428938/1/sepsi-fcsb.jpg

Atacantul lui Sepsi se află într-o situaţie similară cu cea a lui Andrei Vlad la turul semifinalei cu Dinamo, iar clubul din Sfântu Gheorghe a solicitat Federaţiei un punct de vedere. Forul de la Casa Fotbalului nu a dat însă niciun răspuns, iar Leo Grozavu a decis să nu rişte şi nu îl va folosi pe atacant în finala Cupei, care ar fi fost cel mai important meci din cariera sa.

"E incredibil, e revoltător. Nimeni nu a dat niciun răspuns. A sunat Şfaiţer la Ligă, la Federaţie, nimeni nu ştie regulamentul! E incredibil, nimeni să nu dea un răspuns. Este ceva incredibil, săracul om a ajuns în finala Cupei şi nu poate să joace. Am trimis un e-mail, măcar să ne răspundă, să ne spună că nu îl putem folosi.

Am decis să nu riscăm, să nu fie vorbe că am folosit un jucător care nu putea să joace. Eu cred că putea să joace, pentru că aşa s-a calificat şi Steaua în finală", a explicat Hadnagy, înaintea meciului.

Meciul dintre Sepsi şi FCSB se vede la Look Plus, de la ora 20:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele