Ultima oră
De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

Revoluţia lui Guardiola la City! Le cere bani şeicilor pentru a o detrona pe Liverpool. Cum începe reconstrucţia

Champions League Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19409083/1/guardiola.jpg


Manchester City a pierdut clar titlul din Premier League în faţa lui Liverpool, iar în acest sezon se concentrează pe câştigarea Ligii Campionilor, acolo unde trupa lui Guardiola este la doar un pas de faza sferturilor. Tehnicianul spaniol priveşte însă şi spre viitorul sezon, unul în care vrea o schimbare radicală la City.

  • Toate meciurile din Champions League se văd în direct pe posturile LOOK

Înlocuitori pentru oamenii care au scris istorie pe Etihad

City l-a pierdut deja pe Leroy Sane, care a semnat cu Bayern, iar pe lista plecărilor se va adăuga şi David Silva, aflat la final de contract, în timp ce jucători precum Serigio Aguero şi Fernandinho vor intra în ultimul sezon pe Etihad, motiv pentru care Guardiola a transmis un mesaj clar conducerii: are nevoie de investiţii pentru a reclădi o echipă aflată la final de ciclu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19409083/2/dilva.jpg

Ţinta pe Liverpool

Modul clar în care Liverpool a tranşat lupta directă din Premier League îl face pe Guardiola să ceară fonduri importante pentru transferuri în această vară, iar spaniolul vrea întăriri pentru tot axul central.

"Unii jucători trebuie înlocuiţi! Dar nu e un dezastru, e o parte a fotbaluli. Vreau să stau cu conducerea, să ne acordăm puţin timp pentru a decide ce jucători trebuie să înlocuim.

Ne-am dori să stăm cu jucătorii care ne-au oferit ce ne-au oferit în ultima decadă, iar ei să fie eterni, dar îmbătrânim şi uneori trebuie să-i înlocuim.

Nu e din cauza lipsei de calitate, dar i-am pierdut pe Kompany, David Silva (aflat la ultimele partide pentru City). Fernandinho şi Sergio (n.r. Aguero) mai au doar un an de contract şi nu ştiu dacă vor prelungi. Trebuie să reconstruim. Vom pune presiune pe Liverpool anul viitor şi vom lupta pentru următoarele capitole din istoria clubului"
, a declarat Guardiola.

Practic, Guardiola a adus în discuţie cei mai importanţi jucători ai lui City din ultimul deceniu - Kompany, David Silva, Fernandinho şi Aguero, acesta fiind un indicator clar pentru ţintele lui City din această vară. Pep vrea un stoper, un mijlocaş defensiv, unul de creaţie şi un atacant, la care se adaugă şi un înlocuitor pentru mijlocaşul de bandă Leroy Sane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri