Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rezultat notabil pentru biathlonul românesc. Natalia Ushkina a punctat copios la Ruhpolding

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20548858/1/usk.png

Sportul de iarnă românesc a bifat un rezultat notabil la Ruhpolding (Germania), unde rusoaica naturalizată Natalia Ushkina a reuşit să termine pe locul 26 proba de sprint şi să obţină astfel 15 puncte în Cupa Mondială. Ea a reuşit să tragă cu 0 în poligon şi a menţinut un ritm solid la deplasarea pe schiuri.

Competiţia a fost câştigată de suedeza Elvira Oeberg, urmată la 22 de secunde de lidera clasamentului general, norvegianca Marte Olsbu-Roiseland. Podiumul a fost completat de experimentata italiancă, Dorothea Wierer.

Pentru competitoarea de 25 de ani este cel mai bun rezultat al carierei şi totodată al delegaţiei noastre după câţiva ani de ”secetă” într-o probă individuală, astfel avem speranţe pentru o clasare bună la Jocurile Olimpice de la Beijing, ce vor debuta în mai puţin de o lună. Ushkina a fost adusă din Rusia şi a primit cetăţenia românească, pentru a da un plus de valoare lotului feminin de biathlon, care după retragerea Evei Tofalvi nu a mai propus un nume important.

Patru naturalizări are echipa României în acest sezon. La masculin a fost adus Dmitrii Shamaev, respectiv Natalia Ushkina, Elena Chirkova şi Anastasia Tolmacheva, pentru competiţiile feminine.

Shamaev şi Ushkina sunt nume noi în lot, ceilalţi concurând sub ”tricolor” şi stagiunea trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele