Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Rezultat notabil pentru biathlonul românesc. Natalia Ushkina a punctat copios la Ruhpolding

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20548858/1/usk.png

Sportul de iarnă românesc a bifat un rezultat notabil la Ruhpolding (Germania), unde rusoaica naturalizată Natalia Ushkina a reuşit să termine pe locul 26 proba de sprint şi să obţină astfel 15 puncte în Cupa Mondială. Ea a reuşit să tragă cu 0 în poligon şi a menţinut un ritm solid la deplasarea pe schiuri.

Competiţia a fost câştigată de suedeza Elvira Oeberg, urmată la 22 de secunde de lidera clasamentului general, norvegianca Marte Olsbu-Roiseland. Podiumul a fost completat de experimentata italiancă, Dorothea Wierer.

Pentru competitoarea de 25 de ani este cel mai bun rezultat al carierei şi totodată al delegaţiei noastre după câţiva ani de ”secetă” într-o probă individuală, astfel avem speranţe pentru o clasare bună la Jocurile Olimpice de la Beijing, ce vor debuta în mai puţin de o lună. Ushkina a fost adusă din Rusia şi a primit cetăţenia românească, pentru a da un plus de valoare lotului feminin de biathlon, care după retragerea Evei Tofalvi nu a mai propus un nume important.

Patru naturalizări are echipa României în acest sezon. La masculin a fost adus Dmitrii Shamaev, respectiv Natalia Ushkina, Elena Chirkova şi Anastasia Tolmacheva, pentru competiţiile feminine.

Shamaev şi Ushkina sunt nume noi în lot, ceilalţi concurând sub ”tricolor” şi stagiunea trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele