Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Rezultatele de miercuri din Liga Campionilor. Trei pretendente la grupe, OUT

Champions League Publicat pe 27 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19462720/1/ludogoret.jpg

Celtic Glasgow a fost eliminată, miercuri, de Ferencvaros, iar Legia Varşovia, de Omonia Nicosia, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Rezultatele meciurilor de miercuri sunt următoarele:

AZ Alkmaar (Olanda) - Viktoria Plzen (Cehia), scor 3-1 (1-1, 0-0), după prelungiri;

- Conduşi cu 1-0 din minutul 78, olandezii au egalat în minutul 90+5, dintr-un penalti transformat de Koopmeiners.

Celje (Slovenia) - Molde (Norvegia), scor 1-2;

Qarabag (Azerbaidjan) - Şerif Tiraspol (Republica Moldova), scor 2-1;

Suduva (Lituania) - Maccabi Tel Aviv (Israel), scor 0-3;

Lokomotiva Zagreb (Croaţia) - Rapid Viena (Austria), scor 0-1;

Ludogoreţ (Bulgaria) - Midtjylland (Danemarca), scor 0-1;

CFR Cluj (România) - Dinamo Zagreb (Croaţia), scor 2-2 (1-1, 0-1), 5-6 după loviturile de departajare;

Dinamo Brest (Belarus) - FK Sarajevo (Bosnia Herţegovina), scor 2-1;

Legia Varşovia (Polonia) - Omonia Nicosia (Cipru), scor 0-2, după prelungiri;

Young Boys Berna (Elveţia) - Klaksvik (Insulele Feroe), scor 3-1;

Celtic Glasgow (Scoţia) - Ferencvaros (Ungaria), scor 1-2.

Echipele învingătoare merg în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, învinsele în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Marţi, PAOK Salonic s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Beşiktaş Istanbul, iar Steaua Roşie Belgrad a învins, în deplasare, cu 1-0 (0-0), pe KF Tirana.

Tragerea la sorţi a meciurilor din al treilea tur al treilea preliminar al Ligii Campionilor va avea loc luni, iar pentru Liga Europa, aceeaşi manşă, marţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri