Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Rezultatele primelor meciuri, din etapa VIII a Ligii Naţionale de handbal feminin. CSM Bucureşti rămâne lider

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19933737/1/csm-bucuresti.jpg

Miercuri s-au disputat primele trei meciuri din cadrul etapei a 8-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, celelalte patru fiind programate joi, la turneul de la Bucureşti. CSM Bucureşti rămâne lider neînvins.

Rezultatele înregistrate miercuri sunt: Dacia Mioveni - CSM Galaţi 29-26, Universitatea Cluj - CSM Slatina 27-29 şi CSM Bucureşti - Gloria Bistriţa 28-23.

După rezultatele de miercuri, CSM Bucureşti continuă să rămână singura echipa neînvinsă în Liga Naţională, lider, cu 24 de puncte.

Joi sunt programate meciurile dintre Gloria Buzău - Activ Ploieşti, Măgura Cisnădie - Minaur Baia Mare, SCM Râmnicu Vâlcea - Dunărea Brăila şi SCM Craiova - Rapid Bucureşti.

În această etapă, HC Zalău ”va sta”.

Vineri are loc partida dintre Minaur Baia Mare şi Universitatea Cluj, în devans la etapa a 9-a, iar celelalte dispute vor avea loc în 2-3 februarie.

Echipa Chişineul Criş s-a retras din Liga Naţională în luna decembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele