Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

”Rezultatul de astăzi aparţine grupului şi numai şi numai atitudinii şi caracterului”. Uimire la Sepsi, după victoria la scor cu Astra

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19925872/1/ilyes.jpg
 
Sepsi OSK a spulberat-o pe Astra, 4-1, în direct la Look Sport, a obţinut a opta victorie a sezonului şi a ajuns la 31 de puncte, trei sub Craiova, echipa de pe locul al treilea.
 
Covăsnenii au avut foarte mulţi absenţi, inclusiv pe antrenorul Leo Grozavu, infectat cu Covid. Aceste lucruri nu s-au văzut absolut pe teren.
 
Prin victoria de sâmbătă, Sepsi pune presiune pe Craiova, de care o despart trei puncte, în timp ce Astra rămâne la 17 puncte, cu mici speranţe de a prinde play-off-ul, având de recuperat nouă puncte până la locul al şaselea, ocupat de Academica Clinceni.

„Urmează meciurile de foc, jucăm din trei în trei zile. Din păcate, asta este, nu avem ce să facem. O să fie foarte greu să alcătuim o formaţie. Nici de la echipa a doua nu avem soluţii să putem să completăm lotul. Încercăm să scoatem maximum, pentru că orice punct contează în clasament.

Nu cred că putem să facem transferuri atât de rapide, să îi şi introducem într-o formaţie şi să ştie filosofia de joc. Este un moment foarte greu.

Rezultatul de astăzi aparţine grupului şi numai şi numai atitudinii şi caracterului. Unitatea grupului a făcut ca astăzi să ieşim învingători. Pentru mine e ceva incredibil că am putut să dăm patru goluri, pentru că nu ştiu domnul Neagoe la ce meci a luat patru goluri. Dacă o să continuăm tot aşa, o să ne atingem obiectivul”, a spus Robert Ilyes, cel care i-a ţinut locul lui Leo Grozavu, la flash-interviurile de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele